Bombe's FotoPage

By: Bombe NyneNyneFore

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 3-Apr-2006 01:00 Email | Share | | Bookmark
Kanak-kanak Pintar 2006

booth di hujung dunia
 
 
View all 39 photos...
begini ceritenye ...

weekend aritu aku ngn dak2 opis sumer kene setup dan jage booth kompeni kat Smart Kids 2006 kat pwtc ... nk promote kartun Kenic yg kitorang buat for the last 2 years plus ... quite stessful dan meletihkan ... ye ler ... ni la 1st time handle ... cam klam kabut sket gak la ... ade je problem dtg sbl ngn lps exhibit ... stended la kut exhibition ...

tp ade skali tu... aku ngn zam tk pepasal jd klam kabut nk setup laptop ngn camera ... sbb ade customer mai nk photoshoot (photoshoot tak brape mendapat sambutan mase tu) ... so aku amik la gamba ... zam edit dlm potosop pe sumer ... skali bile nk print ... kuar error ... oh sial gile laptop ni wat hal plak time kritikal cemtu ... sampai kan customer tu fedap nunggu ... last2 blah gitu je ... tp aku tak puas ati pasal dier wat muke kerek aa ... f*ck ape wat muke kerek gitu ... ko ingat ko sorang je bleh wat muke kerek camtu? tp cam ... takleh salahkan dia la sbb die customer ... kalau aku pon mau angin gak la kut siket punye lame nk kasi gamba ... my bad la sbb tak prepare bebetul ...

tp pape pon aku nk ucap congrats kat sumer opismet yg involve ... indra ... asiah ... subathra ... elma ... melal ... jet ... labu ... zam ... yun ... li ngn azrin sbb boleh handle booth dgn resource dan planning yg tak seberapa ... walopun x cecah sales target ... tp at least terjual la juge some of it ... juge tak lupe kat izmi yg relentlessly giving assistance walopun dier tak terlibat langsung pon ngn event ni ... juge tak lupe kat sumer ex-crew kenic ... amir ... dekda ... raihan ... syahnaz ... aripan ... dan sesape lg yg penah involve dgn citer kartun ni



begitulah ceritenye ...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net